The New Forest

>
Nederlands - English
Hospital

Hospital

In Augustus 2013 beginnen de repetities van het Hospital project, in samenwerking met Los Angeles Poverty Departement (LAPD). In dit project onderzoekt Wunderbaum de liberalisering van de zorg en de toekomst van onze ziekenhuizen. Welk zorgsysteem zal The New Forest krijgen? Hospital zal spelen in de Verenigde Staten, in Nederland en België.

Hospital wordt gemaakt en gespeeld samen met een aantal inwoners van het beruchte Skid Row in L.A. Er is een serie gemaakt over de bewoners van Skid Row; Lost Angels. Linda Harris is een van de actrices van LAPD met wie we nu samenwerken. Ze heeft neurofibromatosis, dat er voor zorgt dat er tumoren in en rond haar centrale zenuwstelsel groeien. Hieronder kun je de aflevering over Linda Harris zien.

Lost Angels – Linda Harris – clip 4 van Cinema Libre Studio op Vimeo.