The New Forest

>
Nederlands - English
Hospital

Hospital

In elke voorstelling van The New Forest komt een ander vraagstuk aan bod. In De komst van Xia bijvoorbeeld was dat ‘macht’; in Hospital is dat ‘de zorg’. Terwijl in Nederland de liberalisering van de gezondheidszorg volop gaande is, lijken de Verenigde Staten met Obamacare juist een omgekeerde beweging te vertonen. Alhoewel…Waar ligt de toekomst van ons zorgstelsel?

Wunderbaum bundelt zijn krachten met de acteurs van de Los Angeles Poverty Departement (LAPD). Zij wonen of werken in Skid Row, down town LA: het toevluchtsoord voor daklozen en (ex-)verslaafden voor wie de American dream ontaard is in een ware nachtmerrie.

Hospital is onderdeel van de zorghapping Who Cares, met sprekers, debatten, et cetera. Meer informatie over dit programma, op 16 en 17 november in de Rotterdamse Schouwburg, vind je hier.