The New Forest

>
Nederlands - English
Total Theatre Award 2014

Total Theatre Award 2014

Gerelateerde voorstellingen:

Wunderbaum wint Total Theatre Award 

Op 21 aug jl namen de acteurs van Wunderbaum de Jury Award – een van de prijzen van the Total Theatre Awards – in ontvangst uit handen van jurylid Tina Rasmussen tijdens The Edinburgh International Festival Fringe. Wunderbaum ontving de award voor de voorstelling Looking For Paul (2010).
Het Edinburgh Festival Fringe is het grootste kunstfestival ter wereld, waar de beste prestaties uit elk continent van de wereld samen komen. De prijs wordt hier jaarlijks uitgereikt door het vakblad Total Theatre. De Total Theatre Awards erkennen innovatief werk van professionele kunstenaars en bedrijven op het gebied van theater. Een internationale jury van professionals selecteert de meest spraakmakende voorstelling uit de ongeveer 3000 voorstellingen op het festival.
Uit de recensie van Total Theatre: 
 
Total Theatre
“Every moment of this show contains the seeds of a thousand thoughts. This is the perfect, irreducible complexity of truly great art.”
 
Looking for Paul speelt nog in NL en BE t/m december 2014. 
Total Theatre Award