The New Forest

>
Nederlands - English

Oproep tot zelfredzame muzikantengroepen

Gerelateerde voorstellingen:

Beste musicerende burgers,

Acteurscollectief Wunderbaum en componist Jens Bouttery roepen u op uw cultuurminnende stad met haar initiatiefnemende burgers te komen vieren in onze nieuwe voorstelling We doen het wel zelf. Een voorstelling over de kracht van het eigen initiatief in een tijd waarin we van de hoge heren in Den Haag steeds minder hoeven te verwachten.

Zijn jullie een fanfare, een symfonieorkest, een harmonie, een koor, een big band, een gitaarorkest, een kamerorkest, een doedelzakvereniging, een fluitensemble, een zingende zaagclub of een andere nieuwsgierige muzikantengroep en komen jullie uit Den Bosch, Rotterdam, Amsterdam of Den Haag (of nabije omgeving)? Dan kunnen jullie onze redding en de climax van de voorstelling worden!

Om aan de voorstelling mee te kunnen werken is het van belang dat:

‐ jullie met minimaal 10 muzikanten zijn (vanaf 16 jaar)
‐ jullie tijd hebben om 1 of meerdere composities in te studeren
‐ jullie beschikbaar zijn voor een aantal repetities (repetitietijd in overleg)
‐ jullie mee kunnen werken op de voorstellingsdagen in jullie stad
– jullie noten/partituren kunnen lezen

Speeldata van We doen het wel zelf zijn als volgt:
Den Bosch op 14 en 15 augustus
Rotterdam op 5 en 6 september
Amsterdam op 24 september
Den Haag op 17 en 18 december
Jullie spelen alleen mee in de voorstellingen in je eigen stad (dus niet de volledige speelreeks). Er zijn per stad steeds repetities in de week voorafgaand aan de voorstelling.

Wij bieden jullie in ruil voor jullie medewerking een hechtere band met uw medeburger én chocoladekoekjes met melk of met een biertje als dat beter mixt…

Krijgen jullie het warm van enthousiasme en willen jullie dolgraag meedoen? Contacteer ons dan zo snel mogelijk via Linda en hopelijk tot snel voor een knallend festijn!

Warme groeten van Wunderbaum en Jens Bouttery