The New Forest

>
Nederlands - English
The New Forest Entertainment Department

The New Forest Entertainment Department

Gerelateerde voorstellingen:

Première  Afterparty op 25 februari

Na de première van de Wunderbaum film/voorstelling Stop Acting Now – extended edition vieren we feest. Op veler verzoek zijn Wunderbaum en haar knokploeg van zelfredzame burgers terug met een euforisch-chaotische tombola van bizarre acts, uitzinnige bandoptredens, keiharde karaoke en schandalige to-do-lijstjes voor de stad Rotterdam.

 

Hieronder een greep uit het programma:

Speciaal voor deze avond verzamelen we burgers uit alle steden waar de voorstelling We doen het wel zelf heeft gespeeld. De We doen het wel zelf – band maakt een bizarre medley over de kracht van het eigen initiatief.

Nog voordat we de De Komst van Xia hernemen op het Holland Festival, komen de Rotterdammers die meewerkten aan de voorstelling bij elkaar om Xia’s absolute macht te vieren. De filosofen zullen de avond in goede banen leiden.

Verder werken we samen aan een interactieve to-do list voor de stad Rotterdam. Hoe ziet jouw Rotterdam van de toekomst eruit? Wat moet er perse gebeuren, wat moet er veranderen? Aan het einde van de avond wordt deze to-do list gepresenteerd door een rasechte Amsterdamse. Zorg dat jouw wens ertussen staat!

Verder kun je meezingen met de Karl Marx karaoke van DJ’s Remco en Florentijn en dansen op live nummers uit The House.

Deze avond komt tot stand in samenwerking met Rotterdam Viert de Stad! en Rotterdamse Schouwburg/Imagine 2020.