The New Forest

>
Nederlands - English
Wine genomineerd voor Theo d’Or

Wine genomineerd voor Theo d’Or

Gerelateerde voorstellingen:

Wine is genomineerd voor de Theo d’Or voor haar rol in Helpdesk; de prijs voor de meest indrukwekkende vrouwelijke dragende rol. Woensdag 16 maart maakte juryvoorzitter Ferry Mingelen namens de Nederlandse Toneeljury de eerste nominaties voor de VSCD Toneelprijzen bekend in het AVROTROS-radioprogramma Opium op 4.

De Jury over de nominatie: “Dierickx is een fascinerend fenomeen in deze (bijna) solovoorstelling als Karen, een vrouw die in futuristische setting het leven van anderen op bestelling eenvoudiger maakt. Wat het uiteindelijk met haar personage doet? Geweldig om te zien hoe ze razendsnel schakelt, tussen talloze rollen als coole adviseur – en zichzelf, Karen.”

De prijzen worden uitgereikt op 11 september 2016 tijdens het Gala van het Nederlands Theater ter afsluiting van het Nederlands Theater Festival.

Lees hier het persbericht

Luister hier de uitzending van Opium op 4 terug