The New Forest

>
Nederlands - English

Locatie-info Helpdesk Nederlands Theaterfestival

Gerelateerde voorstellingen:

 

De voorstellingen van Helpdesk tijdens het Nederlands Theaterfestival vinden plaats in

Atrium
Strawinskylaan 3001 (kom via de Eduard van Beinumstraat)
Amsterdam

Het Atrium ligt direct aan NS station Amsterdam Zuid/WTC en is goed te bereiken met de trein, de fiets of de auto.

We zullen verzamelen in de ontvangsthal van het Atrium. Hier kunt u eventueel iets drinken. Om 20.30 vertrekken we gezamenlijk naar de voorstellingsruimte.

Met de trein – Het Atrium ligt direct naast station Amsterdam Zuid WTC. Wanneer u van het station komt gaat u direct links, tussen Starbucks en Wagamama door, over de taxiparkeerplaats. U loopt langs de slagbomen met aan uw linkerhand de Atrium parkeergarage. Vervolgens vindt u aan uw rechterhand de ingang van het Atrium.

Met de fiets – U kunt uw fiets parkeren in de gratis ondergrondse fietsenstalling op Zuidplein, aan station Amsterdam Zuid WTC. Vervolgens loopt u tussen Starbucks en Wagamama door, over de taxiparkeerplaats. U loopt langs de slagbomen met aan uw linkerhand de Atrium parkeergarage. Vervolgens vindt u aan uw rechterhand de ingang van het Atrium.

Met de auto – Het is mogelijk om uw auto te parkeren in de Atriumparkeergarage op P3. Dit kost €4,50 per uur. U kunt betalen aan de receptie in het Atrium. In de parkeergarage staat aangeduid hoe u zich naar de ingang aan de Eduard van Beinumstraat kunt begeven.looproute Atrium Adam

De looproute naar kantoorgebouw Atrium vanaf treinstation Amsterdam Zuid WTC