The New Forest

>
Nederlands - English
WDHWZ in Koninklijk Theater Carré

WDHWZ in Koninklijk Theater Carré

Gerelateerde voorstellingen:

Op 5 november spelen we, als bekroning op de succesvolle tournee, We doen het wel zelf in Koninklijk Theater Carré. We grijpen deze kans aan om de stand van zaken van de participatiesamenleving op te maken. Waar staan we nu en hoe gaat het verder? Zien we het woord nog terug in de komende verkiezingsprogramma’s, vier jaar nadat de koning het in zijn troonrede uitsprak?

Voorafgaand aan de voorstelling spreekt onze dramaturg Tobias Kokkelmans met Evelien Tonkens – hoogleraar Burgerschap en Humanisering van de Publieke Sector aan de Universiteit voor Humanistiek – over de staat en populariteit van burgerinitiatieven, enthousiaste en overbelaste burgers en een liefhebbende en tobberige overheid (19-19u30 In de Nok).

Bovendien reikt Wunderbaum, speciaal voor deze bijzondere avond in Carré, een prijs uit voor het meest eigenzinnige Nederlandse ‘we-doen-het-wel-zelf’ initiatief.

Na afloop van de voorstelling vieren we (het einde van?) de participatiesamenleving met drank en muziek in de piste van Carré. Participeer en Reserveer!

Op 3 november verscheen dit artikel in NRC, over We doen het wel zelf in Carré.