The New Forest

>
Nederlands - English

Film

CLAIM JE FRAME: INVESTEER IN ONZE FILM

Wunderbaum verkent nieuw terrein en gaat een film maken met tal van partners op het grensvlak van cinema en theater, documentaire en fictie, live en online beleving.

De film heeft als onderwerp The New Forest: een beweging van transitiedenkers en -doeners die een nieuw type samenleving proberen vorm te geven. In documentaire stijl volgt – en stimuleert – Wunderbaum opzienbarende start-ups, dwarse burgerinitiatieven en radicale researchers in de stad Rotterdam. Het project schetst een inspirerend beeld van een samenleving in de nabije toekomst. .

De film gaat in première in 2016 op het Internationaal Film Festival Rotterdam (IFFR). De regie is in handen van Mijke de Jong, bekend van Tussenstand (winnares Gouden Kalf beste regie) en het onlangs verschenen Brozer. Coproducent is Topkapi Films (Black Butterflies, De Heineken Ontvoering).
Na de première op het IFFR gaat de film op (inter)nationale tournee, langs theaters en filmfestivals in steden waar Wunderbaum een regelmatige gast is: o.a. Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Berlijn, Los Angeles, Rio de Janeiro.

Op dit moment hebben we 90% van ons budget gefinancierd; er is nog geld nodig om de film te kunnen realiseren. Zie hieronder op welke manier je ons hierbij kan helpen.

Bedrijven »

HELP MEE EN NEEM EEN AANDEEL

Voor dit project zijn we op zoek naar aanvullende financiële middelen. Daarom bieden we bedrijven de mogelijkheid om voor een aantrekkelijk bedrag een aandeel te nemen en op deze manier deel uit te maken van dit bijzondere filmproject.

Een aandeel heb je voor 250 euro en garandeert een vermelding van het bedrijf op de aftiteling van de film. Bij afname van 4 aandelen of meer wordt de naam / logo van het bedrijf in beeld gebracht in de film. Daarnaast overleggen we graag over aanvullende mogelijkheden (denk aan kaartjes voor (avant-)première, bijwonen van een draaidag, vernoeming van bedrijfsnaam in de film.

Help ons dit project te realiseren en neem je aandeel!

Bijdragen kan door middel van de betaalknop of door jouw bedrag te storten op rekeningnummer IBAN NL23ABNA0240324048, BIC ABNANL2A, op naam van Stichting Acteursgroep Wunderbaum.

(Wunderbaum heeft sinds 2012 een ANBI status waardoor giften aftrekbaar zijn voor de inkomsten- of vennootschapsbelasting)

Stuur a.u.b. een email met je naam en adres naar info@wunderbaum.nl, zodat we weten wie we mogen vermelden op de aftiteling.

Voor meer informatie: Josine Gilissen, 010-4045262, josine@wunderbaum.nl

Betalen via iDeal

Betaal via iDeal

Als je een aandeel wilt nemen in de film kun je hieronder een bedrag selecteren of invullen en op "Betaal via iDeal" klikken.

(in hele Euro's)

Betalen via PayPal

Betaal via Paypal

Klik op "Betaal via PayPal" hieronder om een aandeel te nemen in film.

 

Particulieren »

ADOPTEER EEN SCENE

We zijn hard op zoek naar durfals die zich herkennen in ons verhaal en graag mee bottom-up willen financieren. Daarom bieden we de mogelijkheid om voor een aantrekkelijk bedrag een deel van een scene te adopteren en op deze manier deel uit te maken van dit bijzondere project.

Je kunt al een deel van een scene adopteren vanaf 50 euro (1/20 scene). Hiermee garandeer je de vermelding van je naam op de aftiteling van de film. Bij adoptie vanaf een kwart scene (€250,-) word je tevens uitgenodigd voor de (avant-) première op het IFFR 2016. Bij adoptie van een hele scene (€1000,-) mag je komen kijken op de draaidag van jouw scene. Bijdragen kan door middel van de betaalknop of door jouw bedrag te storten op rekeningnummer IBAN NL23ABNA0240324048, BIC ABNANL2A, op naam van Stichting Acteursgroep Wunderbaum.

(Wunderbaum heeft sinds 2012 een ANBI status waardoor giften aftrekbaar zijn voor de inkomsten- of vennootschapsbelasting)

Stuur a.u.b. een email met je naam en adres naar info@wunderbaum.nl, zodat we weten wie we mogen vermelden op de aftiteling.

Betalen via iDeal

Betaal via iDeal

Als je een scene wilt adopteren kun je hieronder een bedrag selecteren of invullen en op "Betaal via iDeal" klikken.

(in hele Euro's)

Betalen via PayPal

Betaal via Paypal

Klik op "Betaal via PayPal" hieronder om een scene van de film te adopteren.